GBV kiest lijsttrekker 2022

Leestijd - 5 minuten
Stefanie Leenheers- van de Looij
Secretaris - 18-05-2021

In de ledenvergadering van 17 mei 2021 heeft het bestuur van GBV Mariënne van Dongen-Lamers (52 jaar) voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 voor hun lokale partij. De leden van GBV hebben unaniem met deze voordracht ingestemd.

Dannie Gerrids, voorzitter bestuur GBV: “Mariënne heeft zich de afgelopen jaren vanuit haar rol als  politiek leider van GBV en als wethouder Sociaal Domein met veel energie en passie ingezet voor inwoners van Veldhoven. Bij grote en kleine thema’s laat zij zich leiden door het GBV motto: open, eerlijk en eensgezind. Het zal dan ook niemand verbazen dat wij haar opnieuw gevraagd hebben onze GBV aan te voeren op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 en daarna.”

Mariënne van Dongen-Lamers: “Ik ben vereerd met de voordracht door het GBV bestuur en ben ontzettend blij met de unanieme steun van de leden. GBV is een warme club waar inhoud, betrokkenheid en eerlijkheid altijd hand in hand gaan; dat past ook goed bij mij. Er spelen veel thema’s in Veldhoven die vragen om een oplossing. Ik hoop met mijn kandidatuur meer inhoud te kunnen brengen in de lokale politiek door het gesprek aan te gaan met mensen en te komen met oplossingen in plaats van het signaleren van problemen. Praktisch aanpakken, daar staat GBV voor.”

De overige kandidaten van de kieslijst voor GBV worden tijdens de ledenvergadering van november gekozen.