GBV sponsort Samenloop voor de Hoop via vernieuwde website

Leestijd - 5 minuten
Mariënne van Dongen-Lamers
Raadslid - 20-05-2012
  • GBV vernieuwt haar eigen website
  • Kosten vallen 250 euro mee
  • Dit bedrag wordt geschonken aan de Samenloop voor de Hoop

GBV heeft haar eigen website in een nieuw jasje gestoken. Zodat de informatie daarop voor de bezoekers van deze site nog beter toegankelijk wordt. Voor deze update had het partijbestuur een bepaald bedrag uitgetrokken. Uiteindelijk vielen deze moderniseringskosten 250 euro mee ten opzichte van de reservering.

In plaats van deze meevaller in eigen kas te houden heeft GBV nu besloten het verschil tussen de reservering en de werkelijke uitgave te schenken aan de Samenloop voor de Hoop.

Het argument dat aan dit besluit ten grondslag ligt, moge duidelijk zijn: een grote sympathie vanuit GBV voor dit geweldige initiatief, dat alle ondersteuning verdient. Waaraan de partij ook haar bescheiden financiële steentje wil bijdragen.

Met enkele GBV’ers zijn we het afgelopen jaar druk in de slag geweest om onze website een frissere en moderner uitstraling te geven. Beter passend bij de huidige tijd en meer publieksvriendelijk. We denken dat we daar prima in zijn geslaagd, maar dat is natuurlijk in eerste instantie aan de bezoekers van de site zelf om dit te beoordelen. In elk geval, alle inspanningen in dit verband bleken uiteindelijk wat goedkoper uit te vallen dan eerder voorzien. We hielden 250 euro op ons budget over. Nu waren we in eerste instantie van plan dit geld via een aantal cadeaubonnen te verloten onder de mensen, die in de eerste 2 of 3 weken een bericht op onze site zouden achterlaten via het contactformulier. Maar toen was daar weer de Samenloop voor de Hoop. Een prachtig initiatief en het leek de PR-commissie, die binnen GBV bestaat,  bij nader inzien beter om dit geld hieraan te schenken. We hopen nu maar dat veel organisaties, instellingen en bedrijven ons voorbeeld zullen volgen. Het is voor heel veel bedrijven en organisaties geen gemakkelijke tijd, maar de Samenloop voor de Hoop verdient gewoon alle mogelijke steun.’