Van Dongen en van Dongen slaan alarm!

Bekijk nu de laatste aflevering.
(klik op de afbeelding)

Aflevering 6
Aflevering 6. In deze zesde talkshow van ‘Van Dongen en Van Dongen slaan alarm’ wordt er samen met de gasten gesproken over wonen in Veldhoven.

 

Aflevering 5
Aflevering 5. In deze vijfde talkshow van ‘Van Dongen en Van Dongen slaan alarm’ wordt er samen met de gasten gesproken over de toekomst van ouderenzorg; het langer thuis wonen van ouderen en het effect op mantelzorgers.

 

Aflevering 4
Aflevering 4. In deze vierde talkshow van ‘Van Dongen en Van Dongen slaan alarm’ wordt er samen met de gasten gesproken over een inclusieve arbeidsmarkt.

 

Aflevering 3
Aflevering 3. In deze derde talkshow van ‘Van Dongen en Van Dongen slaan alarm’ wordt er samen met de gasten gesproken over cultuur en het verenigingsleven in Veldhoven.

 

Aflevering 1
Aflevering 2. In deze tweede talkshow van ‘Van Dongen en Van Dongen slaan alarm’ wordt er samen met de gasten gesproken over het ASML-effect en het Brainport Partnerfonds.

 

Aflevering 1
Aflevering 1. In deze eerste talkshow van ‘Van Dongen en Van Dongen slaan alarm’ wordt er samen met de gasten gesproken over corona, gezondheid en preventie.